Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Nivea Solkrem og Solprodukter

Per Side
Sorter
Nivea er et internasjonalt merke som ble grunnlagt i 1911. De produserer et bredt spekter av produkter, inkludert shower gels, solkrem, såper og fuktighetskremer. Noen av de mest kjente linjene fra Nivea er Pure & Natural, Nivea Creme The Original og Nivea Men.

Merket ble skapt av en trio av forskere; Dr. Oscar Troplowitz, Dr. Isaac Lifschütz og professor Paul Gerson Unna. De kombinerte sin tekniske ekspertise for å skape Eucerit, en vann- og oljebasert krem for å behandle hudsykdommer. Da de så de utrolige resultatene av å bruke kremen, skjønte de at de hadde et godt hudpleieprodukt og kalte det Nivea, på grunn av fargen som var hvit som snø.

Formålet med selskapet har alltid vært å produsere produkter for hudpleie som er pålitelige, til konkurransedyktige priser. De har alltid brukt tradisjonelle og naturlige ingredienser som planteekstrakter, oljer og honning i sine produkter, og merkets hudpleieserie er godt kjent for sin høye kvalitet og lave pris. Noen av de mest solgte kremene inkluderer Nivea Visage, Nivea Q10 Cream og Aftersun.
Vis Mer