Få Doble Lojalitetspoeng På Alle Ordre! - Gyldig Til 2/7 23:59

Decléor Solkrem og solpleieprodukter

I 1974 startet Solange Dessimoulie sitt eget naturlige hudpleiemerke som het Cléor - en merkevare bygget på hennes egen erfaring i skjønnhetsindustrien. Etter at hun møtte aromaterapeut Caroline Colliard i 1976 og begynte et samarbeid, endret de navnet til det vi kjenner i dag; Decléor.

Decléor blander tradisjonell hudpleie med essensielle oljer og aromaterapi (også kjent som Aromessence), ved å kun bruke de beste råvarene på markedet. Det aller første serumet laget av Decléor er Aromessence Neroli Oil Serum, som fortsatt er en av deres mest solgte produkter.
Serumet vant mange priser og det inneholder en blanding av essensielle oljer som gjør den perfekt for å hydrere alle hudtyper.

Decléor er kjent for sine mange typer fuktighetskremer. De har både dagkremer, blant annet bestselgeren Hydra Floral Hydra Light Cream, samt nattkremer laget av naturlig voks for å restaurere og gi næring til huden mens du får din skjønnhetssøvn.

Decléor Men Essentials er et nyere område med fokus på behovene menns hud, både når det kommer til rensing og å tilføre fuktighet. Utvalget inkluderer den populære Men Essentials Clean Skin Scrub Gel med eukalyptusolje som kan brukes før barbering eller til å rense huden om kvelden. Serien inkluderer også en Aromessence Triple Action Shave Perfector Serum som vil beskytte huden din under barbering. Til tross for at serien for menn er noe billigere, betyr dette ikke at Solange og Colliard har senket kvaliteten.

Se alle
1
Søk
Prisklasse
kr 0 kr 1.700+
SØK
Produkttype
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK