Lagersalg - Alt Er Nedsatt - Kun Så Langt Lageret Rekker

Guinot Solkrem og solpleieprodukter

Rene Guinot var en berømt fransk vitenskapsmann som grunnla selskapet Guinot Paris for et halvt århundre siden. Han var en av de første til å ta en vitenskapelig tilnærming til hudpleie for å sikre effektivitet og kvalitet.

Etter at han oppdaget den svært populære behandlingen kalt Hydradermie, en banebrytende spa-lignende behandlig som kunne brukes hjemme, ble selskapet kjent over hele verden. Guinot ble senere overtatt av Dr. Jean-Daniel Mondin, som kombinerte kunnskapen til forskere og teknikere med erfaringen som en skjønnhetsekspert for å fortsette å utvikle denne merkevaren.

Noen av de største oppfinnelsene fra Guinot Paris er kremer som Longue Vie Cellulaire Face, Hydrazone, Aromatisk Face, Hydrademie Lift og Technispa blant mange andre. Guniot selger fuktighetskremer, sminkefjernere, cleansere og hårfjerningsprodukter.

Hudpleie fra Guinot regnes som noen av de beste produktene i verden. De har blant annet Time Logic Age Serum som jobber sammen med hudens hudceller og tilfører ny glød til huden,
Age Logic Cellulaire som er en utmerket ansiktskrem for cellefornyelse og Pleine Vie Cell Supplement som skjemmer bort huden og tilfører masse fuktighet.

Guinot selger også beroligende parfymer som Parfum de Vie (2012), også kjent som Life Perfum som er en nydelig duft med noter av bergamott og sitron på en base av musk og tre.

Se alle
kr 196
Veil. pris kr 271
28%
RABATT
Guinot Anti UV Stick Sun Defense 8g SPF50
kr 237
Veil. pris kr 321
26%
RABATT
Guinot Uni Bronze Unifying Sunscreen 50ml SPF15
1
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK