Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Flotte Gaveideer med Dufter & Skjønnhetsprodukter til Han & Henne

Gjør Denne Julen Spesiell

Her hos Parfyme Klikk er det enkelt å finne de perfekte gavene til ham og henne takket være vårt enkle produktfiltreringssystem og vårt omfattende utvalg av rimelige dufter og skjønnhetsprodukter.

Vårt utvalg inkluderer de nyeste og beste Parfymene og Aftershave, fantastiske sminkesett og essensielle hud-, kropps- og hårpleiesett. Det er også så mye mer fra de mest elskede merkene, og alt til fantastiske priser! Ta en titt i vårt utvalget og finn den perfekte gaven.

Hvis du har et stramt budsjett, leter etter strømpefyll eller noe billig og muntert til kontorets julekalender, så er du heldig. Vi har til og med et utrolig utvalg av julegaver for under 200kr!

Er du ikke sikker på hva du skal kjøpe dine nære og kjære, og ønsker å finne noe de virkelig vil elske uten at du tømmer banken? Ta en titt nedenfor på Gaver til Henne og Gaver til Han i vår gaveguiden, hvor du vil finne gode ideer til julegaver og gode tips om hvordan du velger den perfekte gaven.

Hvis du fortsatt syntes det er vanskelig å finner den perfekte julegaven, hva med et Gavekort? Du kan selv velge verdien på gavekortet og legge til en personlige melding.

Gaver for Henne

Gode gaveideer til kvinner kan være utfordrende, og det er ofte fristende å ta et trygt valg med bad- og kroppsprodukter. Det kan jo ikke gå galt, de er praktiske, rimelige og lukter himmelsk.

Klart du kan kjøpe favoritt duftlysene hennes og noen badebomber, det er aboslutt ikke dårlige alternativer. Men det også andre, kanskje bedre, alternativ. Hvorfor ikke gå helt ut og skape en hjemmespa-gaveopplevelse med ansiktsmasker, bodylotion, peeling og badesalt..? Hele pakka!

Hvis du føler deg litt modig, kan du vurdere å finne en ny parfyme til henne. Du kan gi henne en duft som du liker, men det blir kanskje blir sett på som litt egoistisk. Du kan velge den parfymen hun bruker for øyeblikket, men det kan betraktes som kjedelig eller lite gjennomtenkt.

Du kan velge en parfyme som du har sett en kjendis reklame for et sted, men det kan være risikabelt. Store markedsføringsbudsjetter tilsier ikke alltid godt luktende parfymer.

Preferanse på dufter er veldig personlig, så du må tenke litt ekstra over det før du tar et valg. Men ikke bekymre deg, her er noen enkle trinn å følge som vil gi deg det beste utgangspunktet for å finne en ny duft hun vil elske...

Først, finn ut hvilken parfyme hun bruker for øyeblikket eller har brukt tidligere, som du vet hun definitivt liker lukten av.

Skriv deretter inn navnet i søkefeltet eller filtrer via merkesidene for å finne produktsiden.

Når du har funnet den, klikker du bare på "duftfamilien" som er oppført under den. Dette vil gi deg en rekke parfymer som har lignende dominerende noter.

Du kan deretter filtrere etter ditt budsjettet og velge en flaskestørrelse, om det er flere alternativer, og sjekk ut beskrivelsen og anmeldelsene for å se om denne kan passe for henne.

Gaver til Han

Glem undertøy og lommebøker, unn mennene i livet ditt noe helt spesielt denne julen, Som en ny signaturduft fra favorittmerket deres med en komplimentær kroppsvask og aftershave-balsam. Det er en skikkelig gave!

Mange menn har en tendens til å holde seg til det de kjenner best og liker. Hvis det høres ut som faren, bestefaren, broren eller kjæresten din, kan du kanskje holde overraskelsene til et minimum og handle favorittene deres, pluss noen ekstra, alt til fantastiske priser her hos Parfyme Klikk.

Hvis mannen i livet ditt er litt mer eventyrlysten, så finn duftfamilien til Aftershaven de kjenner og elsker, og velg en med lignende dominerende noter. Da vet du med større sikkerhet at gaven din kan bli en hit, om ikke til og med deres nye favorittduft de kommende årene.

Gavesett

Spesielt designet for anledninger som disse, er gavesett enormt populære ved juletider, og med god grunn. De er en fin måte å kombinere ulike produkttyper fra samme merke og kolleksjon som du kanskje sliter med å finne alene. De fleste av disse settene er vakkert presentert i gaveesker som ofte er for pene til å kastes..

Prøv gavesett med miniatyr dufter! Disse er fantastiske gavealternativer for alle duftelskere, noen som liker litt variasjon eller noen som ønsker å finne sin neste signaturduft. Du kan finne merket de elsker, og deretter presentere dem med en rekke av merkets mest ikoniske parfymer eller aftershave, alt i søte miniatyrflasker som vil se bra ut på enhver parfymehylle.

Leveransetid før Julen

Julen nærmer seg med stormskritt. For å motta gavene til jul, bestill før 17:00 Fredag 15. desember.

Returbetingelser for julegaver

Ikke bekymre deg hvis du kjøper feil gave, vi har utvidet vår vanlige returperiode slik at du har frem til 31. januar 2024 på deg til å returnere produkter for refusjon eller bytte. Dette gjelder for ethvert kjøp gjort mellom 20/11 og 22/12. (underlagt våre normale returbetingelser).

Husk! Du får automatisk ekstra 10kr rabatt for hvert produkt du legger til i bestillingen din etter det første.