Julebutikk


Husk! Du får automatisk 40 kr. rabatt for hvert ekstra produkt du legger i handlekurven.

Avslag På Gaver Fra Alle De Beste Merkene

Med et av de største utvalgene av dufter og skjønnhetsprodukter på nettet har du mange produkter å velge mellom. Gjør dette årets julehandel lett for deg selv og ta en titt på vårt utvalg av gavesett ovenfor! Velg mellom sett som inneholder dufter, sminke, hudpleie eller velværeprodukter. Settene starter fra under 50 kr.! Parfyme Klikk har de perfekte gavene til mammaen, pappaen, partneren eller vennen din!

Julegaver Som Passer Ditt Budsjett

Bruk vår guide til å finne den perfekte julegaven. Med over 9000 produkter tilgjengelige kan du være sikker på at du kommer til å finne dine personlige favoritter til en fantastisk pris! Har du har gått tom for idéer til jul? Ikke bekymre deg, vi har de perfekte julegavene som passer alle budsjetter så sjekk ut våre fine gavesett til han og henne ovenfor!

Gavekort

Om du ikke klarer bestemme deg for hva du skal kjøpe til dine kjære (eller om du har utsatt julehandelen til siste liten) hvorfor ikke kjøpe et gavekort? Du kan selv bestemme verdien, legge til en personlig melding, og du vil motta gavekortet på email minutter etter at du har betalt. De er gyldige i 1 år, så mottakeren har god tid til å bestemme seg for hvilket produkt de ønsker å kjøpe.

Retur av julegaver

Har du kjøpt feil gave til dine kjære, kan du returnere varene frem til 16. januar, uansett når du har kjøpt dem. (Husk at pakken må være uåpnet og at de vanlige reglene for retur fortsatt gjelder).