Høstsalg | Alt Er Nedsatt | Ender Snart!

Julebutikk


Husk! Du får automatisk får 40 kroner rabatt for hvert produkt du legger til i din bestilling.

Avslag På Gaver Fra Alle De Beste Merkene

Med et av de største utvalgene av dufter og skjønnhetsprodukter på nettet har du mange valg til Jul. Gjør dette årets Julehandel lett for deg selv når du tar en titt på vårt utvalg av gavesett ovenfor! Velg mellom sett som inneholder dufter, sminke, hudpleie eller velvære produkter. Settene starter fra under 50 kr! Parfyme Klikk har de perfekte gavene til mamma, pappa, partneren eller vennen din!

Julegaver Som Passer Ditt Budsjett

Bruk vår guide til å finne den perfekte Julegaven. Med over 9000 produkter tilgjengelige kan du være sikker på at du kommer til å finne dine personlige favoritter til en fantastisk pris! Har du har gått tomt for ideer til jul? Ikke bekymre deg, vi har de perfekte julegavene som passer alle budsjetter så sjekk ut våre fine gavesett til han og henne ovenfor!

Gavekort

Om du ikke klarer bestemme deg for hva du skal kjøpe til dine kjære (eller om du har utsatt julehandelen til siste liten) hvorfor ikke kjøpe et gavekort? Du kan selv bestemme verdien, legge til en personlig melding og du vil motta gavekortet på email minutter etter at du har betalt. De er gyldige i 1 år, så mottakeren har god tid til å bestemme seg for hvilken produkt de ønsker å kjøpe.

Retur av julegaver

I tilfelle du kjøper feil gave til dine kjære, kan du returnere varene frem til 15. januar, uansett når du har kjøpt dem. (Husk at pakken må være uåpnet og at de vanlige reglene for retur fortsatt gjelder).